takatuka
català | castellano

Agenda de febrer d'activitats literàries de Takatuka


El mes de febrer és més curt que els altres mesos de l'any i passa volant. A Takatuka tenim algunes activitats programades aquí us deixem tota la informació perquè us ho apunteu a la vostra agenda.
 
Dissabte 8 de febrer a les 16:30h
Biblioteca Pública Municipal Eugenio Trias
Paseo Fernán Núñez, 24
Amb Aquest llibre no és per a tu
A partir de 5 anys
Dins de les jornades “Leer es una fiesta”
Activitat gratuïta
 
 
 
“Monstruo libre dibuja” amb Bea Enríquez
Un ésser estrany i genial apareixerà davant els teus ulls gràcies a Bea Enríquez. El seu futur és a les teves mans i en les ganes d'experimentar i dibuixar que existeixen en tu. T'ho passaràs tan bé que no t'ho arribaràs a creure.
 
 
Taller programat dins “Leer es una fiesta”, una festa lectora impulsada per cinc llibreries madrilenyes: El Dragón Lector, Kirikú y la Bruja, Leer sobre Ruedas, Liberespacio i Turuletras. El dissabte 8 de febrer de 10 a 17.30 i el diumenge de 10 a 13.30 hores de forma interrompuda la Biblioteca Eugenio Trías, a El Retiro, acollirà aquesta jornada tan especial. Durant aquests dies les sales i passadissos de la biblioteca s'ompliran d'escriptors, il·lustradors i les famílies que vulguin compartir moments de convivència, així com experimentar la màgia creativa de la literatura infantil, un dels mitjans fonamentals de el desenvolupament emocional, cognitiu i social en edats primerenques.
 
 
 
 
Dissabte 29 de febrer
Fira del llibre feminista de Sabadell
A la plaça Doctor Robert
Amb El vermell mola
Activitat gratuïta
 
Presentació del llibre El vermell mola 
 
 
Aquest any participem a la V edició de la Fira del Llibre Feminista de Sabadell. Ens hi podreu trobar amb tots els nostres llibres, especialment amb la nostra novetat més feminista, El vermell mola
 
 
 
 
 
Dissabte 29 de febrer a les 12h
Llibreria Sendak
Carrer Córsega, 461 Barcelona
Con El nostre circ
Activitat taller a partir de 4 anys
Activitat gratuïta
  
El nostre circ, una història sobre qui volem ser i com arribar-hi
 
Els artistes d’aquest circ comparteixen un secret: malgrat els seus triomfs a l’arena, tots somien a fer altres números de l’espectacle. Al pallasso li encantaria enfilar-se al trapezi, la trapezista frisa per fer malabars, la malabarista somia a ser la dona bala… Per sort, entre tots ells hi ha una nena que també té un secret: li agradaria fer de presentadora del circ. «I si muntem un circ on cadascú pugui complir els seus somnis?», els proposa.
 
 
L’Anna Aparicio, il·lustradora d’aquest àlbum vindrà a la llibreria a explicar-nos com, ajudant-se els uns als altres, va néixer El nostre circ. El dia de l’estrena no tot va sortir rodó, però per fi l’elenc sencer va ser qui volia ser.