takatuka
català | castellano

Agenda de gener d'activitats literàries de Takatuka


Aquest mes de gener estem descansant una mica de tot l'enrenou del Nadal, tallers, activitats i altres. Per això tenim menys propostes, però les dues que tenim ens encanten. Voleu saber quines són?

 

11, 12, 18 i 19 de gener 

Dissabtes a les 17:30h i diumenges a les 12h i 17:30h

Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol

en el Sat! Sant Andreu Teatre de Barcelona

Basada en el poema Podries de Joana Raspall publicat per Takatuka

Preu de la entrada 9,5 €

Dos venedors ambulants s’han de refugiar d’una gran tempesta. Mentrestant, ens expliquen la història d’un bolet i un esquirol que, degut a la guerra, emprenen una gran aventura per trobar un nou arbre on poder viure. Baobab és un homenatge a totes aquelles persones, grans i menudes, a qui la violència dels conflictes armats les ha obligat a deixar la seva terra. I, tot i la temàtica, és un espectacle ple d’humor i diversió.

Més info

 

Diumenge 26 de gener a les 11:30h

Festa de l'Educació Ambiental

a la Fàbrica del Sol de Bacerlona

Activitat gratuita
 

 

La nostra estimada Lota i les amigues sardines van a celebrar el Dia Mundial de l'Educació Ambiental a la Fàbrica de el Sol de Barcelona. Aquest és l'equipament municipal de referència de l'educació ambiental a la ciutat. En col·laboració amb les Aules Ambientals han preparat una súper festa.

 

Aquesta tindrà lloc a diferents espais de l'interior de l'edifici. El programa inclou activitats per a totes les edats: una sessió de contacontes infantil, jocs educatius i tallers creatius.

Una d'aquestes propostes serà el contacontes de "Lota la catxalota" a la sala Barceloneta a les 11: 30h.

 

Més info

Us esperem!