takatuka
català | castellano

Takatuka present a tres fires literàries durant aquest mes d’octubre


El cap de setmana del 5 i 6 d’octubre vam participar la 10ena edició de Liberisliber, la fira d’editorials independents. Un total de 65 editorials, 8 de les quals de literatura infantil i juvenil, s’han trobat un any més a Besalú. Durant dos dies els seus carrers i places s’omplen d’activitats com recitals de poesia i narrativa, tallers d’escriptura I infantils, teatre i música al carrer, presentacions i firma de llibres, i molt més. A més, aquest any dos dels nostres títols han estat candidats a dos guardons del festival. La vida amorosa dels animals per al Premi Liberisliber Xic Imago que reconeix els llibres d’infantil i juvenil a on la imatge té més pes que el text. I Les eleccions dels animals per al Premi Liberisliber Xic Textus que reconeix els llibres d’infantil i juvenil a on el text té preponderància per sobre de la imatge.
 
 
Aquesta setmana marxem a Madrid per ser presents també al LIBER, la Feria Internacional del Libro. Del 9 al 11 d’octubre ens podreu trobar al Pabelló 7 d’IFEMA, a l’estand I06 amb tot el grup de l’Associació Àlbum. En aquesta 37a edició el convidat d’Honor és Sharjah.
 
 
I per acabar el mes, del 16 al 20 d’octubre també anirem a la Fira del Llibre de Frankfurt, l’esdeveniment literari més important del món i el gran punt de trobada per a la indústria editorial global. Aquest any el país convidat d’honor serà Noruega.
 
 
NORLA (Norwegian Literature Abroad) l’organisme noruec creat al 1978 i finançat pel Ministeri de Cultura, que promou la literatura del país a l’estranger ha organitzat tota la programació d’actes i activitats dedicats al país nòrdic en aquesta edició de la fira. Entre tota la proposta trobem una exposició de literatura infantil i juvenil a on estarà present una de les nostres últimes novetats, El món va dir sí de Kaia Dahle Nyhus, guanyadora del Premi de la Crítica de Noruega 2018 i nominada al Premi Brage 2018 de la Fundació Premi de les Llibreries de Noruega.
 
A Frankfurt també estarem pendents dels llibres guanyadors del Premi de Literatura Infantil i Juvenil d'Alemanya, que es donaran a conèixer durant la Fira, entre els finalistes hi ha una altra propera novetat de Takatuka, El vermell mola, de l'alemana d'origen italià Lucia Zamolo.
 
Ben aviat us explicarem com ha anat!