takatuka
català | castellano
Calvin, vés amb compte!

Calvin, vés amb compte!

L'ocell lletraferit ha de portar ulleres
Jennifer Berne
Keith Bendis
Traducció: Roser Rimbau
40 pàgines
25 x 25 cm
ISBN: 978-84-16003-57-0
15,00 €
Takatuka àlbums

Un bon dia en Calvin va a la biblioteca, un dels seus llocs preferits, i descobreix que té problemes de vista: li costa llegir algunes paraules, confon una gallina amb un dinosaure i ensopega amb la cadira. La bibliotecària li explica que segurament és un cas de vista cansada. El nostre lector insaciable va a l’optometrista. Unes ulleres molt guais l’ajudaran a veure-hi amb claredat altre cop, però també el convertiran en l’únic estornell amb binocles. Després d’aguantar la befa dels seus companys, s’endinsarà al bosc i es posarà en un bon embolic. Aquest ocell tan espavilat podrà utilitzar els seus coneixements per salvar-se?
 

Després de l’èxit d’ En Calvin no sap volar. La història d’un ocell lletraferit, el nostre estornell predilecte torna per ensenyar-nos com en són d’útils unes ulleres en una situació d’emergència.
 


Text

Jennifer Berne va néixer a Nova York. Ha col·laborat durant molt de temps amb la revista Nick Jr. i té una llarga experiència com a escriptora de llibres i guions de televisió. Als anys 60 va treballar per Andy Warhol a "the Factory".   www.jenniferberne.com/books.html     ... més

Il·lustració

Keith Bendis és il·lustrador i dibuixant i ha publicat en les més importants revistes i diaris dels Estats Units i també ha il·lustrat  nou llibres, entre ells el supervendes Casey at the Bat. En Calvin no sap volar és el seu primer llibre per a infants. En Keith viu en una antiga granja al comtat de Colúmbia, Nova York.   www.keithbendis.com   ... més

Ressenyes

«Un llibre il·lustrat important per a qualsevol nen que porti ulleres. [...] La història d’en Calvin amb ulleres farà feliç a tothom, i n’estic segura que per a molts nens serà una bona cosa saber que no estan sols amb la seva mala vista. En Calvin és un ocell guai!», Jenny, Wondrous Reads.

 


Comentaris dels lectors

Calvin, vés amb compte!


Estem esperant visita per l'especialista, oftalmòleg, perque segurament haurà de portar ulleres,  i al trobar aquest llibre he vist clar quin llibre li regalaré aquest Sant Jordi 2016.

Comentari de Dúnia | | 20/04/2016 14:52:43)