takatuka
català | castellano

Rebeka Elizegi

Rebeka Elizegi va néixer la nit de Sant Joan de 1968 a Donosti, Gipuzkoa. Va viure la infantesa envoltada de llibres i contes. Des de petita es diverteix dibuixant i fent collages amb tot allò que troba. Als 20 anys es va traslladar a Barcelona per estudiar a l'Escola Massana, on va descobrir l'ofici de dissenyadora gràfica, al qual s'ha dedicat plenament fins ara.

Durant els anys de carrera va treballar en un taller d'artesania, pintant a mà peces de paper maxé, cosa que li va permetre de mantenir la seva passió pel treball manual. Des d'aleshores ençà, mai no ha deixat de dibuixar i fer collages com a activitat d'escapada i oci personal. Alhora, exposa il·lustracions i pintures en diferents sales de Barcelona, Eivissa i Madrid. 

Una vegada endinsada del tot al món gràfic professional i després de diversos anys de feina, l'any 1998 funda Alehop amb l'il·lustrador Víctor Escandell, un estudi de disseny gràfic i il·lustració a Barcelona; allà, entre d'altres coses, s'especialitza en el disseny de contes infantils i juvenils. Actualment des d'Alehop dissenya llibres, il·lustra, idea i crea projectes propis per a diferents editorials, institucions i empreses, dedicant-s'hi amb la mateixa passió i divertint-se amb la mateixa intensitat de quan era petita.

Llibres a Takatuka:

Una flor de recanvi per a la mare

Takatuka àlbums
Il·lustració: Rebeka Elizegi