takatuka
català | castellano

Emmanuel Bourdier

Emmanuel Bourdier.  

Vaig néixer a Dreux el 1972. La meva infància va ser particularment feliç, envoltat d’uns pares formidables, una germana preferida i alguns gats i gossos.
Vaig descobrir els Beatles als 5 anys i la passió per la música no em deixarà mai. Porto un programa de ràdio sobre el rock des de 1992. Una altra passió: el teatre. Vaig pujar a un escenari per primer cop als 6 anys i ja no els he deixat mai més.
Ensenyo a Loiret des del 1994 i aprofito les llargues vacances per escriure. Allà, a l’ombra i amb els cants de les cigales, alterno àlbums amb novel.les per a la joventut. Joventut que jo confio que no tingui límit.

Nota de l'autor sobre A la teva pell

Quan era petit i un amic tenia l’estúpida idea d’aixafar una marieta o d’agafar una papallona, la meva reacció era sempre la mateixa: «Posa’t al seu lloc! Imagina’t que un gegant et fes el mateix!».El meu amic em mirava amb un pam de boca oberta. A vegades la papallona s’enlairava...

Avui he crescut i ja no crec en gegants. M’agrada llegir contes als nens, m’agrada el rock, el teatre, el riure del meu fill, el cant del mar i el silenci de la neu. Però hi ha una cosa que no ha canviat. No suporto que la gent aixafi els més dèbils o fereixi els que són diferents. És per a ells que em vaig inventar aquest conte. És la meva manera de dir-los: «Poseu-vos al seu lloc...».

Llibres a Takatuka:

A la teva pell

Takatuka novel·les
Il·lustració: Emre Orhum